Telenet Digital TV heeft 300.000 klanten

dinsdag 5 juni 2007

Telenet laat weten dat het de mijlpaal van de 300.000 digitale televisieklanten heeft bereikt. Daarmee heeft het bedrijf uit Mechelen op dit moment een penetratie van bijna 18 procent op zijn totale televisiebasis.

We z

ien duidelijk dat Telenet Digital TV goed blijft groeien. Vandaag ronden we de kaap van de 300.000 digitale televisieklanten. Een mooi resultaat, zeker als je er ook rekening mee houdt dat deze resultaten geboekt worden in twee derde van Vlaanderen" beklemtoont Jo Van Gorp, Executive Vice President Residential Marketing bij Telenet. "We willen daarbij toch ook nog eens aanhalen dat Telenet technisch in staat is om zeer snel een interactief digitaal televisieplatform uit te rollen samen met de zuivere intercommunales waardoor heel Vlaanderen zou kunnen genieten van diensten als "Net Gemist", "I Watch" en "C-More". Beschouw dit als een constructief gebaar naar de zuivere intercommunales toe, met respect voor hun eigenheid en onafhankelijkheid" aldus nog Jo Van Gorp.

Van Gorp vervolgt : "We blijven niet op onze lauweren rusten en willen Telenet Digital TV verder blijven verrijken met sterke lokale en internationale content n we willen blijven luisteren naar onze klanten om onze producten permanent te kunnen verbeteren. Daarom hebben wij op 15 mei een televisie-enqute gestart die alle gebruikers van Telenet Digital TV kunnen invullen. Op die manier houden wij vinger aan de pols bij onze klanten en kunnen wij ons interactief digitaal televisieplatform verder blijven uitbouwen op maat van de kijker".

Door de digitalisering kan ook de vertrouwde teletekst voor vele kijkers nog altijd een vaste waarde in hun televisiebeleving - verrijkt en verbreed worden met onder andere kleurenfoto's, filmpjes en animatie. Exclusief via Telenet Digital TV zal vanaf 6 juni de digitale teletekst van VT4 te zien zijn en VTM-Digitext vanaf 15 juni 2007.

Persbericht Telenet
http://www.telenet.be/tv

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers