Sven Nys weer co-commentator bij Sporza

zaterdag 16 januari 2016

Wanneer Sven Nys zijn veldritfiets definitief aan de haak hangt, zal hij niet meteen in een zwart gat vallen. Naast zijn werk als ploegmanager bij Telenet-Fidea zal hij bij meer wedstrijden gastcommentator zijn op Sporza.

Sven Nys zal in het nieuwe wielerseizoen een vast duo vormen met Sporza-commentator Renaat Schotte. Nys zal mee commentaar geven bij de Ronde van Romandië en de Ronde van België. De Brussels Cycling Classic zal Sven Nys samen met Michel Wuyts voorzien van commentaar.


Nys debuteerde in 2013 als medecommentator bij de Strade Bianchi, daarna tekende hij present voor de Tirreno-Adriatico. De VRT heeft nu besloten om op vastere basis beroep te doen op Sven Nys.

Bron: nieuwsblad.be

sporza

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers