'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 29

zondag 15 juli 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 16 juli - aflevering 2581
Adrian vertelt zijn broer William over zijn verloren baby en dat het Clara haar schuld is. William gelooft niet dat Clara tot zoiets gruwelijks in staat is. Alfons en Hildegard praten het uit met Melli. Charlotte dient officieel haar ontslag in als voorzitter. Michael verbiedt Fabien om met Nils om te gaan na het incident in het bos.

Dinsdag 17 juli - aflevering 2582
Charlotte vraagt aan Nils of hij met haar naar Afrika wil gaan. Clara nodigt William uit voor een etentje met haar familie. Voor Michael is het duidelijk dat Fabien niet langer bij Nils kan wonen, maar Natascha is het niet eens met zijn beslissing.

Woensdag 18 juli - aflevering 2583
Burger Bräu organiseert de verkiezingen voor bierkoningin en Tina besluit deel te nemen aan de wedstrijd. William kan Adrian overtuigen om het goed te maken met Clara. Wanneer hij haar voorstelt om terug in de studio te gaan wonen weigert ze. Charlotte vermoedt dat Werner haar zwart heeft gemaakt bij de autoriteiten en Beatrice heeft een plan om Nils zijn vluchtplan te boycotten. Natascha heeft het eerste hoofdstuk van haar biografie geschreven.

Donderdag 19 juli - aflevering 2584
William overtuigt Clara om in Bichlheim te blijven. Natascha twijfelt na een gesprek met Michael over haar autobiografieproject. Oskar heeft een verrassing voor Tina in petto waar David minder blij mee zal zijn. Charlotte komt te weten dat ze Werner ten onrechte heeft beschuldigd.

Vrijdag 20 juli - aflevering 2585
Melli heeft een horloge gevonden in het bos dat ze wil verkopen voor André. Wanneer Oskar over het horloge hoort, heeft dit een heel andere betekenis voor hem. Clara maakt William duidelijk dat ze alleen vrienden met hem wil blijven. André komt te weten dat Melli voor hem een restaurant heeft geregeld. Keert André terug naar het Fürstenhof?

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag om 17.20 uur op Vitaya.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers