Steracteur Timo Descamps naar Nickelodeon

dinsdag 19 juni 2007

De muziekwedstrijd 'Steracteur Sterartiest' heeft de deelnemers zeker geen windeieren opgeleverd. Steph Goossens presenteert 'Fata Morgana, Stan van Samang heeft een platencontract op zak en 'Spring'-acteur Timo Descamps gaat presenteren bij jongerenzender Nickelodeon.

Sind

s zijn deelname aan 'Steracteur, Sterartiest' kent half Vlaanderen hem. En dat is ook Nickelodeon opgevallen. Naast 'Spring' is Timo vanaf september wekelijks te zien bij de jongerenzender.

Bij Nickelodeon zal Timo wekelijks 'Superster' presenteren. Dat wordt een muziekprogramma van en voor tieners met een Belgi-Nederland-gevoel. Wekelijks neemt een Belgische kandidaat het op tegen een Nederlander.

Bron: Dag Allemaal

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers