Stad Mechelen beschikbaar op Telenet Digital TV

maandag 2 januari 2006

De stad Mechelen heeft weer een primeur op zak. Binnenkort kunnen de bewoners het platform van Telenet Digital TV gebruiken om te communiceren met de stadsdiensten.

K


lanten van Telenet Digital TV zullen regelmatig informatie krijgen over evenementen, beurzen of wegenwerken. Daarnaast kunnen ook formulieren worden opgevraagd.

Iedere ochtend een nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je nu in voor 'TV-Visie extra' via het invulformulier en vanaf 1 januari zitten wij dagelijks in je mailbox.

 

Bram Bartholomees Bron: Het Nieuwsblad
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers