Sporza biedt interactieve primeur tijdens Memorial Van Damme

woensdag 30 augustus 2017
Foto: Sporza - © VRT 2017

Op vrijdag 1 september vindt in het Koning Boudewijnstadion de 41st AG Memorial Van Damme plaats, met 10 kersverse wereldkampioenen en een tiental Belgische toppers op het programma.

Sporza biedt voor deze editie een innovatieve, interactieve totaalervaring.


Zo zullen voor het eerst, naast de klassieke live TV en radioproductie van alle loopnummers, ook alle gelijktijdige kampnummers volledig te bekijken zijn; een meerwaarde voor de liefhebbers van het discuswerpen, en het ver-, hoog- en polsstokspringen. De Sporza fase-per-fase, de laatste info van de deelnemende atleten, en live feeds van de wedstrijdresultaten maken de liefhebbers verder wegwijs in het spektakel van de Memorial. Daarnaast kan je ook alle beelden taggen en herbekijken zo vaak als je wilt. Tot slot is er een interactieve live quiz waar elke fan zijn kennis en/of geluk kan testen in verschillende trivia en wedstrijdvoorspellingen.

Wie deze ervaring wil beleven kan terecht op Sporza voor meer info, of op mobiel via http://kiswe.tv/sporza. De live interactieve streaming zal al van start gaan op vrijdag om 19.15 uur, bij aanvang van de openingsceremonie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers