Sportjournalist Philippe Maertens naar Astana

zondag 18 november 2007

Voormalig wielerjournalist van VTM, Philippe Maertens, wordt mediachef bij de Kazachse wielerploeg Astana. Na de vele (doping)schandalen vorig jaar neemt de ploeg nu onder impuls van Johan Bruyneel een doorstart.

P


hilippe Maertens was vele jaren ht gezicht van de wielerverslaggeving bij VTM. Sinds de wedstrijden van de superprestige veldrijden door VT4 worden uitgezonden, geeft Maertens hier de  commentaar. Hij werkt momenteel als freelancer voor SBS.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers