'So You Think You Can Dance' geplaagd door stroompanne

zondag 6 november 2011

De liveshow van 'So You Think You Can Dance' op vtm had zondagavond te kampen met een stroompanne. De elektriciteit in de studio in Aalsmeer viel kort na de start van het programma uit waardoor 'So You Think You Can Dance' een dikke 10 minuten uit de lucht was. Nadat het euvel was opgelost ging de show verder. Een verslag van de show lees je later op TV-Visie.

Het ging zondagavond goed fout bij vtm. Net na de start van 'So You Think You Can Dance' op vtm viel de elektriciteit in de studio in Aalsmeer uit. Het programma lag een tiental minuten stil. Woordvoerster van vtm, Sara Vercauteren, stelde het publiek via Twitter gerust.  'Stroompanne tijdens liveshow. Ze werken er met man en macht aan.' 'Van zodra probleem opgelost, beginnen we terug.' Ongeveer tien minuten later kon ze de de fans van het programma gerust stellen: 'Stroom ondertussen terug, nu nog alle machinerie terug opstarten. Nog heel even geduld.'

Het was de tweede keer in een week tijd dat vtm de pancarte 'Even Geduld' moest bovenhalen. Dinsdag nog liep de uitzending van 'Telefacts' in de soep en moest de zender de kijkers ook trakteren op een muzikaal intermezzo. De laatste tijd is het eerder uitzondering dan regel dat een programma door technische problemen onderbroken wordt.

Bron: nieuwsblad.beLees ook:
'So You Think You Can Dance': exit Gianni en Marissa
Herbekijk 'So You Think You Can Dance'
sytycd

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers