S Televisie 24 op 24 via Telenet Digital TV

dinsdag 13 februari 2007

Op 15 februari start Telenet digital tv met een 24 uurs-distributie van S.televisie. Daardoor is 'S' in heel Vlaanderen en Brussel bij elke kabelaanbieder- digitaal op de kabel dag en nacht te bekijken. Op Telenet digital TV gaat de zender 'voluit' op Kanaal 40

D


e andere aanbieders waar S.televisie dag en nacht  te bekijken is zijn In-Di, Coditel en UPC. Overal zit S.televisie in het basispakket. Wie gewoon een 'box' gaat kopen of huren kijkt digitaal voor dezelfde prijs met straks extra interactieve mogelijkheden n .. met dag en nacht 'S' op de tv.

Telenet alleen al heeft op dit ogenblik zo'n 250 000 Vlaamse kijkers. Via alle aanbieders samen zorgen een goeie 300 000 boxen ervoor dat om en bij het miljoen Vlamingen en Brusselaars dag en nacht op S kunnen afstemmen en de zender al zappend massaal kan ontdekt worden.

Bij wijze van promo blijft 'S' smaakmakend te bekijken met fragmenten uit de programmatie, analoog op het mozaekkanaal om 9, 13 en 21 uur, telkens een uur lang.

Wat brengt 'S.' ?
S.televisie brengt in een loopsysteem nieuws over Show, media en mensen in Vlaanderen. Dagvers showbizznieuws, met een sterke nadruk op Vlaanderen, is hierbij de trekker. Ook 'de mening van mensen in Vlaanderen', nieuws en previews van wat zowel de print als alle andere omroepen in Vlaanderen brengen, maken dagelijks deel uit van het S.nieuws.

Het 'boekje' op tv:
Van bij de start maakte S er geen geheim van: 'wij zijn het boekje op televisie', in loungestijl gebracht met een eigen profilering en kijk
Dat 'boekjesgevoel' wordt in de komende paar maanden nog sterker geaccentueerd aan de hand van frequentere teasers, 'koppen' en flitsende overgangen in interviews.

Voor de initiatiefnemers Magali Sibille, Marc Hallez en Peter Labens is de stelling duidelijk: 'Overal ter wereld worden 'boekjes' verslonden en halen ze de hoogste oplagen. Nieuws over bekende koppen, show en gerechtelijk nieuws zijn de kernpeilers waar de populairste magazines en dagbladen op rusten... dit recept brengen we gewoon op tv. Wel stijlvol, niet schreeuwerig zodat we ook de hoger opgeleiden bereiken.'

 ''Na  de boekjes weet nu ook je tv alles met S televisie''.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers