Rudi Vranckx met BV's naar conflictgebieden

dinsdag 23 juli 2019
Foto: Canvas - © VRT 2018

VRT-journalist Rudi Vrankcx gaat binnenkort met Bekende Vlamingen naar plaatsen in de wereld waar de oorlog net is gaan liggen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. 'Tussen Oorlog en Leven' zal op Canvas worden uitgezonden.

Voor de nieuwe Canvas-reeks 'Tussen Oorlog en Leven' zal Rudi Vranckx samen met een BV telkens een ander gebied in de wereld bezoeken waar het net oorlog is geweest of de strijd is gaan liggen. Vranckx zelf is, als oorlogsjournalist, wel meer gewoon. Het valt dus af te wachten hoe de Bekende Vlamingen zullen reageren.


'Tussen Oorlog en Leven' wordt gemaakt voor Canvas, telt acht afleveringen en zal ten vroegste in 2020 worden uitgezonden.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers