Rudi Vranckx met BV's naar conflictgebieden

dinsdag 23 juli 2019
Foto: Canvas - © VRT 2018

VRT-journalist Rudi Vrankcx gaat binnenkort met Bekende Vlamingen naar plaatsen in de wereld waar de oorlog net is gaan liggen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. 'Tussen Oorlog en Leven' zal op Canvas worden uitgezonden.

Voor de nieuwe Canvas-reeks 'Tussen Oorlog en Leven' zal Rudi Vranckx samen met een BV telkens een ander gebied in de wereld bezoeken waar het net oorlog is geweest of de strijd is gaan liggen. Vranckx zelf is, als oorlogsjournalist, wel meer gewoon. Het valt dus af te wachten hoe de Bekende Vlamingen zullen reageren.


'Tussen Oorlog en Leven' wordt gemaakt voor Canvas, telt acht afleveringen en zal ten vroegste in 2020 worden uitgezonden.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers