Reactie Telenet op toewijzing voetbalcontract

donderdag 5 mei 2005

Telenet heeft kennisgenomen via de persberichtgeving dat de voorlopige toewijzing van de rechten op het Belgisch voetbal is gebeurd op basis van een totaalprijs. Telenet is hierover ten zeerste verbaasd.

Volg

ens de zeer gedetailleerde procedure en biedingsregels van de Profliga, moet conform de Europese concurrentieregels per lot een bod worden uitgebracht en derhalve per lot worden beoordeeld.

Bovendien heeft Telenet van de Profliga de uitdrukkelijke richtlijn meegekregen niet te kunnen bieden op het totaal van alle loten.

Telenet heeft van de Profliga geen formele informatie hierover ontvangen. Telenet verkeert dan ook in de onmogelijkheid een positie in te nemen zolang niet de juiste details per lot bekend zijn.
Persbericht Telenet

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers