Radio Contact nu ook op televisie

dinsdag 7 april 2009

De Franstalige versie van Radio Contact zendt sinds kort ook uit op digitale televisie. Sinds 31 maart kunnen Telenet- en Belgacomabonnees genieten van Radio Contact Vision, want zo heet de nieuwe zender. De televisiezender brengt beeld bij de gewone radio-uitzendingen van Radio Contact. De kijker krijgt afwisselend beelden uit de studio en videoclips te zien.

B


ovendien biedt de televisieversie van Radio Contact ook extra mogelijkheden aan de adverteerders, wiens logo nu ook prominent in beeld komt.

Op dit moment is Contact Vision beschikbaar bij Telenet Digital TV, Belgacom TV, Numéricable en VOO. De onderhandelingen met TV Vlaanderen / Télésat lopen nog.

Bron: tuner.be.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers