Radio 1 stelt nieuw programma Karolien Debecker uit

donderdag 29 augustus 2019
Foto: Radio 1 - © VRT 2019

Op Radio 1 start volgende week het nieuwe radioseizoen. Op de planning stond daarbij ook 'Dwars', een nieuw programma met Karolien Debecker. Maar dat wordt nu uitgesteld, zo meldt Het Nieuwsblad.

'Dwars', het nieuwe programma met Karolien Debecker op Radio 1 wordt voorlopig uitgesteld. Bij de voorbereidingen is gebleken dat er exhtra tijd nodig is om het programma uitzendklaar te maken. 'Er is niets aan de hand met Karolien zelf, maar het format bleek meer voorbereiding te vragen dan gedacht', stelt een woordvoerder in Het Nieuwsblad.


LEES OOK: Verrassende nieuwkomers en vaste waarden op Radio 1

'Dwars' stond geprogrammeerd op dinsdag, woensdag en donderdag. In de plaats komt nu voorlopig 'Grand Cru', de gekende mix van muziek en nieuws uit een bepaald jaar.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Verrassende nieuwkomers en vaste waarden op Radio 1

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers