Qmusic brengt singles samen op Valentijn tijdens eerste Q-MasQuerade

maandag 14 januari 2019

Tijdens de feestperiode is de vraag die het meest gesteld wordt aan singles: heb je al een lief? Dat kan voor velen frustrerend zijn. Ben je nog vrijgezel en ben je het swipen op Tinder of nutteloos daten beu? Daar heeft Q iets gevonden. Binnen een maand, op Valentijn, organiseert de zender de Q-MasQuerade.

'Een soort van gemaskerd bal voor singles. We hopen dat die singles daar de man of vrouw van hun leven tegenkomen', kondigde Qmusic-dj Maureen Vanherberghen aan in de ochtendshow van Qmusic.

Iedereen kan vanaf nu via de website van Qmusic een vragenlijst invullen, die opgesteld is door seksuoloog Wim Slabbinck en relatietherapeut Margo Van Landeghem. Maureen vulde de lijst ook zelf in: 'We gaan het ook met alle Q-dj's invullen, wie weet welke dj's op onze vloer een match zijn', lachte ze.

Op donderdag 14 februari krijgt iedereen die een match heeft door de vragenlijst in te vullen een masker op tijdens de Q-MasQuerade in Wilrijk. Het masker zal groen oplichten als de match voor je staat. Iedereen kan zich tot 30 januari inschrijven via de website van Qmusic: https://qmusic.be/vind-je-droommatch-op-q-masquerade.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al beloofd is aan een corrupte Romeinse senator en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten, beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien.

'Pompeii', film uit 2014 om 20.35 uur op VIER.

Dossiers