Publiek gezocht voor nieuw kookprogramma VT4

donderdag 15 november 2007

Topchef Wout Bru ruilt eind november zijn keuken in de provence in voor een kookshow met Felice. Dit gloednieuwe kookprogramma zal in het voorjaar van 2008 op VT4 te zien zijn. Wout en Felice slaan op VT4 de handen in elkaar voor een culinaire makeover van klassieke Belgische gerechten, een oppepper qua smaak en een gedurfde presentatie.

Koni

jn met pruimen, witloof in de oven...de originele versie van deze gerechten heeft haar pluimen al lang verdiend. Toch verrast Wout Bru met zijn inventiviteit de smaakpapillen en geeft hij een ware face-lift aan het gerecht... maar welke versie is het lekkerst?

Als je bij de opnames aanwezig wil zijn, en je bent tussen 18 en 40 jaar en bovendien genteresseerd in koken, stuur dan snel een mailtje naar publiek@sultansushi.be. Alle details over uren en locatie ontvang je snel. De opnames gaan door op 26, 28, 29, 30 november en 1 & 2 december, telkens van 13h tot 20h.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers