Productiehuis Bart De Pauw maakt proefopnames voor VIER

vrijdag 14 augustus 2015

Koeken Troef!, het productiehuis van Bart De Pauw draaide deze week in het casino van Spa proefopnames voor een nieuw VIER-programma. Het is de eerste productie van dat bedrijf die niet bij VRT zal te zien zijn.

Welk programma het wordt, wil niemand al kwijt. Het gaat tenslotte nog maar om proefopnames. Maar het zou sowieso een realityreeks worden die in 2016 op VIER zal uitgezonden worden.

Bij de opnames was Christophe De Meulder aanwezig. Die werd destijds samen met zijn tweelingbroer Matthias bekend van hun rubriek in 'Man Bijt Hond'. Beide broers zijn tegenwoordig professionele pokerspelers.

Bart De Pauw was gisteren zelf in Spa aanwezig. Toch benadrukt Koeken Troef! dat hij daar enkel was als creatief directeur. De Pauw zal het programma niet regisseren, noch presenteren.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers