'Prison Break': succesvol tweede seizoen

maandag 11 juni 2007

Gisteren kon u op KANAALTWEE de finale van het tweede seizoen van 'Prison Break' bekijken. Alle fans smachten nu ongetwijfeld al naar het vervolg van dit meeslepende verhaal omdat ze graag willen ontdekken hoe het Michael Scofield vergaat. Gisteren konden zij immers zien dat Scofield de vrijheid waarvoor hij zo hard heeft gevochten, noodgedwongen opnieuw moest opgeven en in het erbarmelijke Sona belandde ...

I


ntussen weten we al dat Lincoln vrijgesproken is van de moord op Terence Steadman en dat Sara Tancredi van Michael houdt. Om te weten of Sucre nog leeft of hoe lang psychopaat T-Bag nog standhoudt, moeten we wachten op de derde jaargang, die in Vlaanderen eveneens op KANAALTWEE te zien zal zijn.

Dit tweede seizoen deed het in Vlaanderen nog beter dan het eerste : zo'n 390.000 kijkers gemiddeld en een marktaandeel van 25.9% (op VVA 18-44), dat is een stijging van maar liefst 6.5% tegenover vorig jaar. 'Prison Break' bleek gisterenavond tevens een gesmaakte afwisseling voor de verkiezingsdrukte : gemiddeld keken 406.456 kijjkers, op het piekmoment zelfs zo'n 478.000.  De uitzending haalde gisteren een gemiddeld marktaandeel van 27.1 %, dus boven het seizoensgemiddelde.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers