PRIMEUR: gratis film op Belgacom TV

donderdag 9 november 2006

Belgacom TV heeft een verrassing voor zijn klanten in petto. De digitale aanbieder zal binnenkort een aantal films gratis aanbieden. De films worden gesponsord door enkele grote merken.

B


elgacom biedt al een tijdje films op aanvraag aan. Die zijn echter wel betalend. De prijzen variëren tussen 2 en 3,50 euro. Binnenkort komt dus verandering in. Belgacom TV wil een selectie films gratis aanbieden. In ruil moet de kijker wel een korte reclamebreak voor en/of na de film uitzitten. De gratis films worden namelijk gesponsord door enkele grote merken, die dus in feite de kosten in plaats van de kijker dragen. Volgens Belgacom gaat het om een primeur in Europa.

Belgacom heeft overigens nog een verrassing voor zijn klanten. Sinds kort kunnen zij gratis enkele optredens van de 'Pias Nites Night' bekijken. Onder andere Cyrz, Infadels, Little Barrie, Nouvelle Vague en Vitalic komen aan bod. Eerder bood Belgacom ook optredens van 'Marktrock! Leuven' gratis aan.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers