Pim werkloos bij JIM

dinsdag 19 juni 2007

Meisjesidool en JIM-gezicht Pim zit zonder televisiewerk. De jongerenzender heeft (voorlopig) geen nieuw programma meer voor hem. Of Pim in het najaar mag terugkeren bij JIM is nog niet helemaal duidelijk.

Om b

udgettaire redenen is er voorlopig geen plaats meer voor Pim. Volgens Michael Dujardin, verantwoordelijke van JIM, is uitstel zeker geen afstel. Pim laat weten momenteel druk te onderhandelen over nieuwe projecten voor het najaar. Of dit als presentator is of als acteur en bij welke zender, daar kan/wil Pim zich nog niet over uitspreken.

Bron: Dag Allemaal

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers