Pedro Elias neemt afscheid van vader

vrijdag 11 oktober 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

De vader van tv-gezicht Pedro Elias, Pedro Elias senior, is op 83-jarige leeftijd overleden. Hij was regelmatig te zien in het programma van zijn zoon, 'Control Pedro', waar hij een geliefde gast was.

In het VIER-programma 'Control Pedro' ontdekt Pedro Elias, samen met 4 bekende gasten, de wereld van het internet. In het eerste seizoen van het VIER-programma was Pedro Elias senior een vaste gast in het publiek. In interactie met zijn zoon trakteerde hij het publiek op Spaanse kwinkslagen. Maar in het tweede seizoen was hij enkel te zien als hologram. Door gezondheidsproblemen kon vader Elias namelijk niet meer overvliegen vanuit Spanje voor de opnames.


Het verlies van zijn vader is niet de eerste tegenslag voor Pedro Elias dit jaar. Zijn zoontje Rover werd in het begin van het jaar getroffen door leukemie en is nog volop aan het herstellen.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Na een zandstorm tijdens een missie op Mars blijft astronaut Mark Watney alleen achter. Zijn team waant hem dood en Mark kan geen contact opnemen met de aarde om te laten weten dat hij nog leeft. Mark weet dat zijn levensvoorraden schaars zijn en dat de beschadigde machine of de genadeloze omgeving hem waarschijnlijk fataal zullen worden. Toch geeft hij niet zomaar op. Met de hulp van zijn inventiviteit, zijn vaardigheden als ingenieur en zijn wilskracht neemt hij de ene uitdaging na de andere aan.

'The Martian', film uit 2015 met oa. Matt Damon en Kate Mara, om 21.40 uur op VTM.

Dossiers