Orange Belgium breidt Love-aanbod in WalloniŽ uit met NAT GEO WILD

woensdag 11 april 2018

Sinds 10 april kunnen de klanten van Orange Belgium met een Love-abonnement in WalloniŽ en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest afstemmen op de zender Nat Geo Wild.

De zender voor liefhebbers van wildlife en natuur komt dus boven op de zender National Geographic die al sinds maart 2017 in het aanbod zit (kanaal 11).


Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer, legt uit: 'We zijn heel blij dat we Nat Geo Wild mogen toevoegen aan ons aanbod, dat uit diverse themazenders bestaat, zoals sportzenders, vrijetijdszenders, kinderzenders... Zo biedt Orange Love elke abonnee waar voor zijn geld. We breiden ons aanbod steeds verder uit zodat onze Love-klanten kunnen blijven genieten van premium content, zonder daar extra voor te betalen.'

In unieke documentaires die ons naar alle uithoeken van de wereld brengen komen Love-klanten op kanaal 23 meer te weten over de uitdagingen waarmee ons ecosysteem wordt geconfronteerd. Zo is er 'Destination Wild', een documentairereeks die de allermooiste, ongerepte landschappen in beeld brengt. Of die andere documentairereeks, 'Mission Critical', waarbij we elke maand de fotografen van National Geographic volgen op hun missie om ons te tonen hoe het er in de natuur echt aan toegaat. Zij leren hoe we bedreigde diersoorten van uitsterving kunnen redden, hoe we onszelf kunnen beschermen en hoe we meer respect voor de planeet kunnen tonen.

Olivier Bramly, SVP & Algemeen Directeur van FNG Zuid-West-Europa legt uit: 'De samenwerking met Orange Belgium is een logische volgende stap in onze doelstelling om onze zenders een zo goed mogelijke visibiliteit te geven in België. We zijn verheugd Orange bij onze voorkeurspartners te mogen rekenen en zo hun abonnees een nieuwe zender aan te bieden met fascinerende documentaires.'

In Vlaanderen konden Orange Love-klanten de zender al ontvangen (kanaal 14).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers