Ook RTBf brengt programma's op aanvraag

woensdag 4 oktober 2006

Na de grote Vlaamse zenders en de Waalse commerciŽle zender RTL start nu ook RTBf met een On Demand - aanbod. Dat maakte de Franstalige openbare omroep vandaag bekend.

R


TBf koos voor zijn On Demand - aanbod voor Belgacom TV en Telenet als partners. De eerste programma's zijn vanaf donderdag beschikbaar. De journaals en het jongerenprogramma "Les Niouzz" zullen gratis bekeken kunnen worden. Daarnaast zullen er een reeks programma's van de afgelopen week tegen betaling beschikbaar zijn.

In de eerste fase zijn die programma's enkel afzonderlijk verkrijgbaar, tegen een prijs tussen de 0,5 en 1,5 euro. Later zal RTBf de programma's ook in ťťn maandelijks abonnement aanbieden, zoals VRT doet met Net Gemist.

Nog later wil de Franstalige openbare omroep het gamma uitbreiden met extra's, zoals programma's uit het archief.

Bron: De Standaard

 

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers