Nieuwe HD-recorder van INDI op 18 juni verkrijgbaar

zondag 17 juni 2007

De nieuwe HD-recorder van INDI zal op 18 juni verkrijgbaar zijn bij de erkende verdelers. Tegelijk worden ook enkele nieuwe functionaliteiten en zenders gelanceerd.

D


e nieuwe HD-recorder beschikt over een harde schijf van 250 gigabyte, waarmee men ondermeer van 50 (in HD-kwaliteit) tot 150 uur kan opnemen. INDI lanceerde eer­der dit jaar, als eerste in Belgi, immers televisie in hoge definitie.

Tegelijk lanceert INDI ook een aantal nieuwe zenders, betaalpakketten en digitale functionaliteiten. De lancering van deze producten zal worden ondersteund door een uitgebreide mediacampagne.

INDI, het digitale platform van de zuivere Vlaamse kabelmaatschappijen (Integan, Inte­relectra, PBE en WVEM) bedient n derde van de Vlaamse kabelmarkt of ongeveer 800.000 gezinnen

Persbericht In-Di
http://www.in-di.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers