Nieuw themapakket bij TV VLAANDEREN

woensdag 5 december 2007

TV VLAANDEREN start deze feestmaand met de lancering van haar nieuwe Themapakket: vol met gespecialiseerde kwaliteitszenders. Naast National Geographic Wild, Discovery Science, Discovery Travel & Living en The MGM Movie Channel zal ook de nieuwe Vlaamse lifestyle zender Vitaliteit hierin aanwezig zijn. Met het prestigieuze Playboy TV genieten abonnees bovendien opnieuw van een gratis optie erotiek.

N


ieuw is ook het TV VLAANDEREN Etalagekanaal. Elke maand mogen abonneeshier proeven van een nieuwe zender, die dan mogelijk zijn weg zal vinden naar de pakketten. Het showbizzkanaal E! Entertainment bijt in december de spits af. Tot 1 maart ontvangen alle TV VLAANDEREN abonnees dit pakket trouwens gratis bij registratie via de website! Vanaf 1 maart wordt dit pakket betalend en zullen ook de verdere details over de prijs en mogelijk nieuwe zenders bekend gemaakt worden.

Diepgang en duiding met het Themapakket

De nieuwe zenders uit het Themapakket vormen stuk voor stuk de top uit hun vakgebied. Wie zich wil verdiepen in zaken die op andere zenders slechts oppervlakkig aan bod komen, die is op ASTRA 3 dus aan het juiste adres.

  • Discovery Science dompelt zowel de leek als de expert onder in een verbluffende wereld van wetenschap en techniek. Elke prachtdocumentaire leert u hier weer iets nieuw.
  • Discovery Travel & Living toont u het leven zoals het zou moeten zijn: gezellig thuis of op reis naar de mooiste plekjes ter wereld, en altijd om bij weg te dromen.
  • National Geographic Wild overdondert u met reportages over de natuur in al haar glorie: volg jager en prooi van op het puntje van uw stoel en geniet van 100% wildlife.
  • Vitaliteit legt zich specifieker dan moederzender Vitaya toe op de wellness en ontspanning. Onder andere Kim Gevaert helpt u om u goed in uw vel te voelen. (Vanaf begin 2008)
  • The MGM Movie Channel diept u de fijnste filmpareltjes en de beste kaskrakers op uit het rijke archief van MGM, Hollywoods bekendste filmstudio. (Binnenkort)
  • Op het TV VLAANDEREN Etalagekanaal wordt elke maand een andere zender voorgesteld, die dan mogelijk zijn weg zal vinden naar de andere pakketten De eerste zender die u op deze manier kan voorproeven, is E! Entertainment: uw persoonlijke toegang tot de sterren der aarde. Alles what's hot and what's not in glamourland hoort u hier als eerste net als
    alle roddels natuurlijk!
  • Playboy TV is de gratis optie erotiek van het Themapakket en een naam om tegen te zeggen! Hou u klaar voor zinnenprikkelende klasse vol oogverblindend naakt.

Gratis tot 1 maart voor TV VLAANDEREN abonnees

TV VLAANDEREN laat al haar abonnees het Themapakket tot 1 maart geheel gratis en zonder verdere verplichtingen ontvangen. Het enige wat zij hiervoor moeten doen, is zich aanmelden op www.tv-vlaanderen.be/astra3 en de zenderlijst even opnieuw inladen op hun ontvanger. Inschrijven kan nog tot 31 januari. Tijdens deze gratis proefperiode zullen nog nieuwe kwaliteitszenders worden toegevoegd aan het aanbod van het Themapakket.

Themapakket op ASTRA 3 met DuoLNB

Abonnees die buiten het Basis- of het Plus- ook het Themapakket willen ontvangen, hebben een DuoLNB nodig, want het nieuwe Themapakket wordt uitgezonden via ASTRA 3 satelliet. Met de DuoLNB kan zowel de satellietpositie van 19,2 oost als die van 23,5 oost ontvangen worden op n schotel, mits deze een diameter van ongeveer 60 centimeter heeft. Deze LNB is verkrijgbaar bij elke TV VLAANDEREN dealer: in Twin of in Quad uitvoering, los of in een schotelset.

De DuoLNB is bij de meeste satellietontvangers heel eenvoudig zelf te installeren. Opdat deze zou werken op compatibele of gecertificeerde TV VLAANDEREN ontvangers, dient daar wel de meest recente software versie op genstalleerd te zijn. Na het herinladen van de zenderlijst kan men dan lekker in de zetel genieten van de gewenste kanalen. Meer informatie hierover vindt u op www.tv-vlaanderen.be/duolnb.

[grotewedstrijd]

Persbericht TV VLAANDEREN
http://www.tvvlaanderen.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers