Nieuw seizoen van 'Wereldrecord' op Canvas

donderdag 9 augustus 2018
Foto: Canvas - © VRT 2018

Maarten Vangramberen mag voor Canvas een nieuw seizoen maken van zijn programma 'Wereldrecord'. Dat zegt hij in Het Nieuwsblad. Uitzending is wel pas voorzien voor het najaar van 2019.

In 'Wereldrecord' onderzoekt sportjournalist Maarten Vangramberen de wetenschap achter grootse sportprestaties. Dat gebeurt op een erg toegankelijke manier. In het eerste seizoen werd zo onder meer het werelduurrecord op de fiets en de marathon onder de loep genomen.

Het programma scoorde meer dan behoorlijk en scoorde geregeld meer dan 400.000 kijkers. Het is dus niet onlogisch dat er een nieuw seizoen van 'Wereldrecord' komt. In het nieuwe seizoen wordt onder anderen het wereldrecord speerwerpen en verspringen bekeken.

Bron: Het NieuwsbladTVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eigen Kweek' (foto: Eén - © VRT 2018)

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op En.

Dossiers