Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' met VIJF koppels op VTM

maandag 15 januari 2018
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2018

'Blind Getrouwd' is ondertussen een sterkhouder voor VTM. Drie koppels op zeven die een match vertoonden, zijn bij elkaar gebleven.

Hiermee bewijst het programma dat de wetenschap wel een handje kan helpen in de zoektocht naar een geschikte partner. 'Blind Getrouwd' is overigens het best bekeken prime time programma sinds 'K3 zoekt K3'. Ook online haalde het programma prima cijfers.

Overtuigd door de sérieux van het programma en van de experten die zich toeleggen op het zoeken naar de juiste match, schreven maar liefst 3.600 mensen zich in voor het derde seizoen. Dit grote succes betekende dan ook veel screeningswerk en nog meer mogelijke matching-combinaties. Het was dus ook tijd om het team te versterken met een vijfde expert.
Sexuoloog en antropoloog Wim Slabbinck doet zijn intrede, naast de Deense professor Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem (psychologe en relatie- en gezinstherapeute), Alexander Witpas (master in de criminologie en seksuologie) en Sybille Vanweehaeghe (master in de seksuologie en moraalwetenschappen).

De experten storten zich op de profielen van de singles en stelden voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Blind Getrouwd' vijf koppels samen. Hoe bepalen de experten of bepaalde deelnemers een goede match zouden vormen? Dat creëerde heel wat nieuwsgierigheid bij de kijkers. Het derde seizen van 'Blind Getrouwd' geeft dan ook nog meer inzicht op hoe de 'matchmaking' gebeurt.

Welke deelnemers hebben zich dit seizoen gewaagd aan het experiment van hun leven en welke koppels worden gematcht op basis van het deskundig oordeel van de experten? Durven de singles het aan om het ja-woord te geven aan een partner die ze nog nooit hebben ontmoet? Dat kunnen de kijkers ontdekken in het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd', vanaf maandag 29 januari om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

In deze aflevering wordt duidelijk wat er gebeurt wanneer je kickbokst en televisiekijkt tegelijk, waarom je altijd een kersenpitkussen moet hebben klaarliggen, wat er mis is met smurfenschoenen, waarom je nooit de weg mag vragen aan moeders met bakfietsen en waarom schrijvers pas om vier uur opstaan.

'En Toen Kwam Ons Ma Binnen', om 23.35 uur op Q2.

Dossiers