Nieuw En-logo lijkt op dat van Hasseltse radiozender

woensdag 14 augustus 2019

De Hasseltse stadsradio Hasselt 1 herkent haar eigen logo in het nieuwe logo van En. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De 1 in het logo is nagenoeg dezelfde, enkel de kleur verschilt.

Bij stadsradio Hasselt 1 moesten ze dinsdag even slikken bij de bekendmaking van het nieuwe Eén-logo. De initiatiefnemers herkenden er namelijk hun eigen logo in. Eén van de medewerkers, Michel Vanderfeesten, merkte dat op op Facebook. Ook Björn Verhoeven van de zender vindt dat het nieuwe logo van Eén veel op het hunne lijkt. Daarom zullen zij de VRT erover contacteren.


VRT-woordvoerder Hans Van Goethem reageert eerder laconiek: 'Er zijn inderdaad enkele gelijkenissen. Maar er zijn ook verschillen. Laten we zeggen dat we beide goede smaak hebben', zegt hij in Het Nieuwsblad.

Wat is er van aan? Oordeel hier zelf.

In principe lanceert Eén de nieuwe look & feel op maandag 2 september.


Lees ook:
En: najaar 2019 - En voor iedereen!

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers