Nieuw bij Actua TV : De voting poll

dinsdag 20 juni 2006

Maandag 19 juni om 19 uur heeft Actua-TV zijn permanent interactieve digitale format succesvol opgestart. Onmiddellijk bleek dat ook de voting poll een opmerkelijk succes kende.

"Moe

t Tony Mary opstappen als VRT-topman?" was de eerste vraag. De Actua-TV kijker reageerde zeer verdeeld op de poll. Tegen dinsdagmiddag waren er bijna ongeveer evenveel ja als nee stemmers. De voting poll van Actua-TV is een uniek meetinstrument dat zich onderscheid van de bestaande interactieve polls op internet. Vooreerst is de poll te beantwoorden via het televisiescherm met de afstandsbediening van de Digibox. Daarnaast is er het feit dat elke gebruiker maximaal één stem kan uitbrengen. Meerdere keren stemmen zoals bij internet-applicaties kan dus niet. Wie stemt krijgt onmiddellijk het globaal resultaat van de poll te zien. Daarna wordt de uitslag permanent geupdated en kan de kijker zien hoe de verdere resultaten evolueren. Naast een actieve en permanente voting poll bevat het interactief digitaal scherm een volledige programmagids en twee bijkomende tekstmodules waarop pers- en nieuwsberichten opvraagbaar zijn.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers