Niels Destadsbader en Miguel Wiels maken nieuwe 'Thuis'-song

dinsdag 4 juni 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Na de zomer komt 'Thuis' terug met een gloednieuwe generiek n song. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Niemand minder dan Miguel Wiels en Niels Destadsbader tekenen voor de nieuwe begintune die in het nieuwe seizoen vanaf 2 september te horen zal zijn.

Meteen erbij vertellen dat Niels Destadsbader het nieuwe lied van 'Thuis' niet zal inzingen. Hij heeft enkel meegewerkt aan het nummer. Wie het nummer dan wel zal inzingen, wordt later bekendgemaakt.


De huidige 'Thuis'-generiek loopt nu al vijf jaar en was dringend aan vervanging toe. 'Thuis'-producer Hans Roggen is alvast blij met het resultaat. 'We zijn heel blij met de samenwerking én het resultaat. De twee hebben een heel sterk nummer voorgesteld: het is zonnig, geeft goesting en het blijft hangen', zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Met de nieuwe generiek luidt 'Thuis' vanaf 2 september trouwens een jubileumjaar in. De Eén-soap is dan aan zijn 25ste seizoen toe. Maar eerst is er nog de finale van seizoen 24. Die wordt uitgezonden op vrijdag 28 juni.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers