Nickelodeon presents 'WinterKickx' in Hasselt

woensdag 5 december 2007

Kids tussen de 8 en 15 jaar kunnen tijdens de komende vakantie helemaal uit hun dak gaan met 'Nickelodeon presents WinterKickx'. De hele kerstvakantie lang zet WinterKickx de Hasseltse Grenslandhallen op z'n kop met een tot nu toe nooit gezien fun-evenement: avontuur, sport, muziek n cultuur onder n dak.

T


ijdens de kerstvakantie worden de Hasseltse Grenslandhallen opnieuw het decor van een gigantisch fun-evenement voor kids: 'Nickelodeon presents WinterKickx'! Grenslandhallen richt zich als organisator van dit event naar de kids tussen de 8 en 15 jaar oud.

'Net voor de iets grotere kinderen tussen de 8 en 15 jaar bestaat er vandaag geen aangepast aanbod. We hebben dan ook kosten noch moeite gespaard om een uniek programma samen te stellen met coole attracties, te gekke activiteiten en creatieve workshops, geheel passend binnen de leefwereld van deze kids', aldus Pierre De Strycker,  Algemeen Directeur Grenslandhallen Hasselt.

Een totaalspektakel van avontuur, sport, fun, muziek en cultuur.

Kinderen zijn constant op zoek naar het verleggen van hun grenzen, zowel fysiek als intellectueel. 'Nickelodeon presents WinterKickx" staat daarom garant voor een evenement, boordevol spanning, fun, waaghalzerij en adrenaline maar maakt ook plaats voor een stukje cultuur.'

Avontuur
Benji Fun, gekend voor zijn spectaculaire attracties tovert de Grenslandhallen om tot een gigantisch avonturenpark. Stuk voor stuk chte uitdagingen waar de nodige adrenaline aan te pas komt! Of wat dacht je van een 'Scad Dive'?  Hierbij wordt je omhoog gehesen in een grote kooi waarvan op grote hoogte plots de bodem opengaat en je maar liefst 27 meter naar beneden valt in een groot net! Wie durft?

Sport & Fun
'Nickelodeon presents WinterKickx' is niet alleen je schrik overwinnen maar ook je overdosis aan energie kwijtraken. De verschillende sportieve attracties waaronder de 'Human Table Soccer' komen hierbij zeker van pas! Of wat dacht je van de topsensatie 'Bossabal', een mix van volleybal en voetbal maar dan op een speelveld van luchtkussens en trampolines.

Muziek
Muziek mag uiteraard niet ontbreken op 'Nickelodeon presents WinterKickx'. Discotheek Versuz bouwt een heuse kids-discotheek waar een DJ de meest gave schijven aan elkaar mixt. Wil je leren drummen of djemb spelen of wil je voor een keertje gewoon op olievaten slaan. Het is allemaal mogelijk!

Cultuur
Na al het avontuur, de muziek, de sport en de fun, overgieten we 'Nickelodeon presents WinterKickx' met een flink cultuursausje. Hierbij kunnen de kids indrukken opdoen over cultuur in de brede zin van het woord of gewoon zelf aan de slag gaan: kunst, een poziemuur, een spectaculair vuurtheater,... n een gratis strip voor iedereen!

'Nickelodeon presents WinterKickx' - praktisch
Locatie:  Grenslandhallen, Gouverneur Verwilghensingel in Hasselt (Grote Ring). Data: 22-23-26-27-28-29 en 30 december, telkens van 10-18.30 uur. Tickets: 12 voor kids en 7,50 voor volwassen (in voorverkoop) en 15 voor kids en 9 voor volwassenen (aan de kassa).

Persbericht Nickelodeon
http://www.nickelodeon.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers