MTV, TMF en Nickelodeon op aanvraag bij Belgacom TV

dinsdag 10 juli 2007

Enkele maanden geleden kwamen MTV Networks en Belgacom tot een akkoord met betrekking tot het verspreiden van de MTV-zenders op het televisieplatform van de telecomreus. Sindsdien zijn Belgacom en MTV steeds meer naar elkaar toegegroeid, met onder andere de lancering van TMF Mobile via Proximus en de uitgebreide samenwerking voor de uitzending van de grote zomerfestivals.

N


u gaan Belgacom en MTV nog een stap verder: vanaf heden is het ook mogelijk om programma's van MTV, TMF en Nickelodeon op aanvraag te bekijken.

Met RE:PLAY, de op aanvraag service van MTV Networks, kunnen de kijkers de beste programma's van MTV, TMF en Nickelodeon tegen betaling herbekijken. Naast de MTV-zenders biedt Belgacom ook de programma's van VRT, VMMa, RTBf en RTL op aanvraag aan.

Belgacoms concurrent Telenet biedt de programma's van MTV ondertussen al een tijdje op aanvraag aan.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers