MNM knalt de kerstvakantie in

donderdag 20 december 2018

MNM neemt een aanloop naar 2019 en heeft de laatste dagen van 2018 heel wat verrassingen in petto voor zijn luisteraars. Naar goede eindejaarsgewoonte lanceert MNM opnieuw zijn jaarmix.

Een muzikaal overzicht van een goede 23 minuten in beeld en geluid, met daarin alle grote hits van het afgelopen jaar. Op kerstavond vieren de MNM-dj's op de radio een kerstfeest in de studio: 'Happy Xmastime'. Tussen woensdag 26 en vrijdag 28 december kom je te weten welke nummers in 2018 in de eindejaarslijsten van MNM prijken. Maar ook 'D5R', het vervolg van de succesvolle Ketnet-reeks, kan je vanaf de kerstvakantie bekijken op MNM.be.

Jaarmix 2018
MNM DJ Erwin De Nul, die ook elke vrijdag- en zaterdagavond te horen is in 'MNM Party Mix&Match', heeft ook dit jaar weer een magistrale mix in elkaar gestoken met enkel absolute toppers uit 2018. De mix bevat 69 platen die in 2018 een hit waren. Er zitten in totaal maar liefst 2700 aparte muziekfragmenten, zeg maar samples, in. De ideale manier om muzikaal terug te blikken op het afgelopen jaar.

Bekijk de Jaarmix 2018 hier: https://mnm.be/music/mnmmix2018

Jaaroverzichten
Tijdens de kerstvakantie blikt MNM terug op het muzikale jaar 2018:

- Woensdag 26 december: Ultratop50 Jaaroverzicht met Wouter Van Den Breen, het jaaroverzicht van de officiële hitlijst in Vlaanderen
- Donderdag 27 december: Click-Like40 Jaaroverzicht met Evelyn De Backer, met de 100 populairste online tracks van 2018 én het MNM Dance 50 Jaaroverzicht met Laurens Luyten, met de 50 beste dancetracks van 2018
- Vrijdag 28 december: MNM50 Jaaroverzicht met Bart De Raes, met de 100 grootste hits van 2018 gekozen door de MNM-luisteraar én het MNM Urban50 Jaaroverzicht met Anushka Melkonian, met de 50 beste urbantracks van 2018
- Maandag 31 december: MNM in 2018  met Thibaut Renard, hij blikt terug op het muzikale MNM-jaar, met onder meer de hoogtepunten van MNM zoals Marathonradio, de MNM1000, de Strafste School,...

'Happy Xmastime'
Op kerstavond, na De Warmste Radio, verzamelen alle MNM DJ’s in de studio voor een heus kerstfeest op de radio. Met hapjes, drank, cadeautjes, spelletjes, foute kersttruien, en alles erop en eraan. Het ideale gezelschap voor je eigen kerstfeest.

'Happy Xmastime' met alle MNM DJ’s, op kerstavond maandag 24 december van 18.00 uur tot 21.00 uur op MNM.

'D5R'
Na het succes van de eerste vier seizoenen op Ketnet komt MNM met een vervolg van 'D5R', voor een iets ouder publiek dan de Ketnetters. Kyra (Liandra Sadzo), Amber (Jamie-Lee Six), Vincent (Thijs Antonneau), Wout (Sander Provost) en Leyla (Angela Jakaj) hebben de middelbare schoolbanken in Vilvoorde verlaten en zijn klaar om verder te studeren. Ze trekken alle vijf naar Gent waar ze elk hun eigen keuzes maken.

Het verhaal
'D5R' is een realistische fictiereeks over vijf tieners die elkaar kennen van school, maar daarbuiten ook onafscheidelijk zijn. Hun levens, karakters en verhalen zijn letterlijk uit het leven gegrepen. Nu ze de middelbare school in Vilvoorde hebben afgemaakt, trekken ze met heel de groep naar Gent om er verder te gaan studeren. Het lijkt een droom die uitkomt, maar samenleven en zelfstandig worden blijkt moeilijker dan gedacht.

'D5R', vanaf 21 december op MNM.be, het YouTube kanaal van MNM en op VRT NU.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al beloofd is aan een corrupte Romeinse senator en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten, beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien.

'Pompeii', film uit 2014 om 20.35 uur op VIER.

Dossiers