Minder 'Simonneke' in 'Thuis'

dinsdag 17 juli 2018

Fans moeten niet direct panikeren, want ze blijft een vaste waarde in 'Thuis', maar volgend seizoen zal Marleen Merckx een tijdje wat minder te zien zijn in 'Thuis'.

Marleen Merckx is al jaar en dag het populaire personage Simonne Backx in 'Thuis'. Maar de actrice doet af en toe ook andere projecten. Zo is ze dit najaar te zien in de spektakelmusical '40-45' van Studio 100. Die gaat in oktober in première. En met de repetities die eraan vooraf gaan erbij geteld, is de combinatie met 'Thuis' moeilijk. Daarom zal Marleen Merckx begin volgend seizoen een beetje minder te zien zijn in de popualire Eén-soap.

Ook Peter Van de Velde speelt mee in '40-45'. Hij vertolkt sinds vorig jaar in 'Thuis' de rol van zwemcoach Jacques. Van de Velde zal ook een tijdje minder in 'Thuis' verschijnen.

Acteurs in 'Thuis' hebben wel vaker nevenprojecten. De scenaristen houden daar rekening mee en passen dan de verhaallijnen aan. Wat er Simonne en Jacques in 'Thuis' te wachten staat, kan de kijker ontdekken in het nieuwe seizoen dat in september start.

Bron: Het NieuwsbladTVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: En -  VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op En.

Dossiers