Michel Wuyts haalt de Ronde van Frankrijk

dinsdag 4 juni 2019
Foto: Sporza - © VRT Sofie Silbermann 2019

Sporza-wielercommentator Michel Wuyts zal dan toch de start van de Ronde van Frankrijk halen. Dat staat in Het Nieuwsblad. Wuyts herstelt momenteel van klierkoorts.

Al in april moest Michel Wuyts verstek laten gaan voor Luik-Bastenaken-Luik ten gevolge van klierkoorts. Michel werd toen vervangen door Renaat Schotte. Klierkoorts is een virale infectie waarvan je voornamelijk door veel te rusten kan van herstellen. Het was tot op vandaag niet zeker of Michel Wutys op tijd fit zou zijn om af te zakken naar de Ronde van Frankrijk. Maar het heeft er nu toch alle schijn van dat de doorwinterde wielercommentator op tijd fit zal zijn voor het grootste wielercircus van het jaar.


Voor de Baloise Belgium Tour volgende week, 12 tot 16 juni, zal Michel Wuyts nog niet te horen zijn. Commentator van dienst is dan Christophe Vandegoor. De Ronde van Frankrijk start op 6 juli, in Brussel.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers