Martine Tanghe krijgt eigen programma

donderdag 29 november 2007

In 2008 zal nieuwsanker Martine Tanghe een eigen discussieprogramma presenteren op En. Ze krijgt hierbij de hulp van Kobe Ilsen, momenteel reportagemaker bij En voor 'Vlaanderen Vakantieland'.

M


artine Tanghe zal naast de presentatie van haar programma ook aanblijven als gezicht van 'Het Journaal'. Het programma, vooralsnog zonder titel, zal diverse en uiteenlopende thema's behandelen. Meer details zijn er nog neit, die worden later bekend gemaakt.

Bron: vrtnieuws.net

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers