Martín & Monita (Vitaya) beste comedy in Argentinië

dinsdag 5 juni 2007

Je hebt ze ongetwijfeld al aan het werk gezien op Vitaya. Martín & Monita maken sinds begin april het scherm onveilig met hun romances en avonturen. Deze Argentijnse telenovella werd verkozen tot 'Best Comedy' voor het jaar 2006 in Argentinië.

Acteurs Natalia Oreiro (Monita) en Facundo Arana (Martín) vielen ook in de prijzen, zij mochten de award van beste actrice en acteur mee naar huis nemen. De 'Martini Fiero Awards' wordt georganiseerd door 'APTRA' (Association of Argentine Television and Radio Journalists).

'SOS Mi Vida' ('Martín & Monita') is een waar fenomeen in Argentinië. Daar haalt het programma een marktaandeel van meer dan 50 % tijdens prime time. 'SOS Mi Vida' is momenteel te zien in 40 landen waaronder sinds kort ook in België.

'Martín & Monita', elke weekdag om 16.55 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dance As One' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Drie danscrews strijden in de spectaculaire finale voor de overwinning en de bijhorende hoofdprijs van 50.000 euro. Nog één keer gooien ze alles in de strijd om uitgeroepen te worden tot beste synchrone danscrew van de Lage Landen. Welke groep blinkt uit in de details? Wie danst het best als één?

'Dance As One', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers