Marie-Rose is terug in 'Familie' - VIDEO

maandag 12 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Familie' eindigt vanavond met een verrassende bezoeker voor de deur van Peter Van den Bossche (Gunther Levi).

De verbazing is van zijn gezicht af te lezen als hij 's avonds laat plots oog in oog komt te staan met zijn moeder Marie-Rose. Met haar maakt ook actrice Martine Jonckheere na 3 jaar haar comeback in de reeks. Een moment waar de kijkers al enkele maanden vol ongeduld op zitten te wachten. 'De verhaallijn is er één waar veel vlees aan zit', verklapt Martine. 'De terugkeer is in eerste instantie tijdelijk, maar in een soap kan er natuurlijk véél gebeuren.'

Afgelopen vrijdag waren de kijkers nog getuige van een telefoongesprek tussen Marie-Rose en haar zoon Peter, waarin hij erop aandrong om terug te keren. Haar plaats is volgens hem aan de zijde van haar dochter Véronique (Sandrine André), die het in de gevangenis steeds moeilijker te verduren krijgt. Peters wake-upcall heeft zijn effect duidelijk niet gemist, want Marie-Rose is terug. Maar kunnen de Van den Bossches haar weer in de armen sluiten? En hoe reageert Véronique op de verrassende comeback?

'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Professor T.' (foto: Eén - © VRT 2018)

Nieuwe bewijsstukken zorgen ervoor dat de cold case van de zelfmoord van de vader van professor T. wordt heropend. De speurders van de FGP Antwerpen twijfelen er nu openlijk aan of het wel om zelfmoord gaat. Professor T. beseft langzaam dat hij al heel zijn leven herinneringen aan die bewuste dag heeft verdrongen. Samen met psychiater Helena Gijselbrecht zal hij proberen in zijn onderbewustzijn te gaan graven om de waarheid te ontdekken. En die waarheid zou wel eens verbijsterend kunnen zijn.

Het slot van 'Professor T.', om 21.40 uur op Eén.

Dossiers