Marc Coucke verrast Qmusic-dj Vincent Fierens live in de studio - VIDEO

vrijdag 7 juni 2019
Foto: Qmusic - © DPG Media 2019

Het leek donderdag 6 juni een normale uitzending van 'F.C. Fierens' te worden op Qmusic, met de dagelijkse portie Marc Coucke-nieuws. Maar niets is minder waar.

Tijdens het Marc-Coucke nieuws verraste Marc Coucke himself Qmusic-dj Vincent Fierens live in de studio. 'Ongelofelijk. Dat had ik niet verwacht. Ik ben zo blij dat u hier bent', reageerde een verraste Vincent. 'Je hebt het Marc Coucke-nieuws altijd met veel respect gebracht. Ik vind het echt grappig hoe je dat gedaan hebt', lachte Coucke.Coucke deed ook een onthulling in de uitzending: woensdag 5 juni sprak Vincent hem al op de radio, zonder het te weten. Coucke belde onder de naam 'Jean Pierre Van Overschelde' naar Qmusic. Dat is de codenaam die ze bij Anderlecht zes maanden gebruikten in alle interne communicatie rond de overstap van Vincent Kompany naar Anderlecht. Om de verrassing compleet te maken, maakte Coucke Vincent ook nog officieel peter van Nelson de dromedaris in Pairi Daiza. 'Je zal uitgenodigd worden in Pairi Daiza en zal daar een officiële oorkonde krijgen dat je vanaf nu de peter van Nelson bent', vertelde Coucke.

Vincent geeft elke dag om 20.30 uur een update over het leven van Marc Coucke in het Marc Coucke-nieuws. Het is een vaste waarde geworden in de radioshow van Vincent en dat is ook Coucke niet ontgaan. De eerste ontmoeting tussen beiden was op de rode loper van de Gouden Schoen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers