Marathonradio is terug: 7 MNM-dj's steken blokkende studenten een hart onder de riem

woensdag 8 mei 2019

Van zondag 2 tot en met vrijdag 21 juni is er opnieuw Marathonradio op MNM. Drie weken aan één stuk presenteren MNM-dj's Peter Van de Veire, Brahim Attaeb en Dorianne Aussems een non-stop radioprogramma boordevol studie- en ontspanningstips om blokkende studenten een hart onder de riem te steken.

Voor het derde jaar op rij wordt de hele periode live uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven.


Rino Ver Eecke, nethoofd MNM: 'In de examenperiode zijn vriendschap en een luisterend oor van onschatbare waarde. Daar zet MNM met Marathonradio dan ook extra op in. Zo gaat het Marathonradio Rescue Team dit jaar langs bij studenten en hun Warme William, die ene vriend die tijdens die moeilijke periode hét verschil maakt. MNM wil zelf ook de ideale radiocompagnon zijn in een periode waarin alle jonge luisteraars de strijd aangaan met blokken en examens. En dat samen met ouders, familie en leerkrachten. Kortom: we steunen met én voor iedereen. We wensen nu al alle studenten heel veel succes toe, met de allerbeste resultaten!'

Net zoals vorig jaar trekken de Marathonradio Rescue Teams naar buiten om studenten in alle hoeken van Vlaanderen mentaal én fysiek te steunen. MNM-dj's Tom De Cock, Laura Govaerts, Sander Gillis en Anushka Melkonian snellen in tandem studenten in heel Vlaanderen te hulp en zorgen voor de allerbeste studieomgeving. Dat kan gaan van het bereiden van een gezonde, energierijke lunch tot het voorzien van de gepaste pauzemomenten. Ze laten bijvoorbeeld samen de hond uit, maar brengen ook leerkrachten en leerlingen dichter bij elkaar. Ze bieden een luisterend oor en zijn zo een Warme William voor alle studenten, leerkrachten en ouders tijdens de examenperiode. Ook Seksuolotte - seksuologe Lotte Vanwezemael - is van de partij. Ze beantwoordt dagelijks alle studie- en examengerelateerde vragen over liefde, relaties en seks.

Ook dit jaar is het Marathonradiohuis in Leuven het decor van Marathonradio en het centraal ontmoetingspunt voor studenten. Studenten kunnen er op gerichte tijdstippen elkaar ontmoeten en tijdens hun blokpauzes een exclusief optreden meepikken bij Marathonradio Live. Marathonradio Live garandeert de hele periode lang elke dag de nodige ontspanning. De line-up van artiesten die de blokkende studenten een muzikaal hart onder de riem zullen steken wordt binnenkort bekendgemaakt.

MNM helpt alle studenten graag een handje, of zeg maar... een oortje. De afleiding tijdens het studeren gluurt steeds om de hoek. Daarom lanceert MNM erdoordopjes. De MNM-erdoordopjes bewaken de opperste concentratie: geen afleiding meer door kibbelende ouders in de keuken, fluisterende medestudenten in de bibliotheek of de blaffende hond van de buren. De Marathonradio-dj's trekken vandaag al een eerste keer op pad om erdoordopjes uit te delen bij luisteraars die via de app laten weten wat hun grootste afleiding is tijdens het studeren.

Van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni is er elke middag 'Marathonradio Het Rapport'. Op vrijdag 28 juni blikken de MNM-dj's terug op de afgelopen examenperiode. Ze horen graag hoe het geweest is, vieren de successen en troosten waar nodig.

Marathonradio is er voor iedereen en op elk moment. Via de MNM app kan iedereen overal naar Marathonradio luisteren, alles live volgen én beleven.

'Marathonradio', van zondag 2 tot en met vrijdag 21 juni op MNM, met Peter Van de Veire, Brahim Attaeb, Dorianne Aussems, Tom De Cock, Laura Govaerts, Sander Gillis en Anushka Melkonian.

'Marathonradio Het Rapport', van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni van 12.00 tot 13.00 uur en op vrijdag 28 juni van 09.00 tot 12.00 uur op MNM.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 16:00
    Joanna Lumley's Britain
  • 16:00
    Radio 1: De wereld vandaag
    23:50
    Nachtlus
  • 16:35
    Rox
    21:00
    Geen uitzending
  • 16:35
    Aspe
    01:10
    Geen uitzending
  • 16:40
    MasterChef Australië
    01:30
    Geen uitzending
  • 16:40
    The Goldbergs
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 15:55
    MacGyver
    01:15
    Stargate SG-1
  • 16:20
    Strong Medicine
    00:50
    Offspring
  • 16:50
    Nonkel Jef
    00:55
    Geen uitzending
  • 16:40
    De Tafel van Gert
    01:40
    Big Brother
  • 16:25
    CSI: Miami
    01:00
    Friends
  • 16:10
    Scorpion
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 16:30
    Obsessive Compulsive Cleaners
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 16:40
    World's Most Evil Killers
  • 15:00
    Herhalingslus
    08:00
    Wijzer Wonen
  • 16:32
    Diy on wheels
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 16:20
    Het Weekmenu
    00:55
    Ware Delicatessen
  • 16:15
    FIM Motocross World Championship
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 15:50
    Midsomer Murders
    00:20
    Silent Witness
  • 16:27
    De Avondshow met Arjen Lubach
    01:10
    Op1
  • 16:25
    Per Seconde Wijzer
    00:17
    Nieuwsuur
  • 16:25
    Peperbollen
    00:53
    De Avondshow met Arjen Lubach