'Make Belgium Great Again' en Joe organiseren cursus reanimatie in 5 provincies

dinsdag 6 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Make Belgium Great Again' legt in de slotaflevering van vanavond een pijnlijk probleem bloot. Uit een experiment met verborgen camera's blijkt dat nog te veel mensen verkrampen uit angst wanneer ze plots iemand een hartaanval zien krijgen.

Onwetendheid is maar al te vaak de boosdoener en dus roept Frances Lefebure Vlaanderen massaal op om een cursus reanimatie te volgen.

Om een handje te helpen organiseert 'Make Belgium Great Again' samen met radiozender Joe nu zaterdag 10 november een cursus reanimatie in elke provincie. 'Daar krijg je op een half uur tijd alle essentiële basics aangeleerd', aldus Frances. Joe-dj's Sven Ornelis en Anke Buckinx: 'Of je nu je kennis nog even wil opfrissen of voor het eerst in contact komt met reanimatie: iedereen is van harte welkom. We beginnen met een korte theorieles en daarna krijgt iedereen de kans om het eens in het echt te proberen. Niet twijfelen dus.'

Alle praktische info over de actie is terug te vinden op vtm.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De leukste themaweek van 'Komen Eten' mag natuurlijk niet ontbreken: 'Komen Eten goes streekproducten'. De eerste kandidaat, Nathalie, is niet de eerste de beste. Op het 'Le Concours Mondial Du Meilleur Fromager' in Frankrijk werd ze bekroond tot de beste Meester Kaasrijper van de wereld. Op het menu staat - hoe kan het ook anders - kaas. Als voorgerecht een heerlijke kaasfondue, bij het hoofdgerecht een lekker lammetje met Brebiskaas en om af te sluiten nog een lekkere kaascreatie.

'Komen Eten', om 19.40 uur op VIER.

Dossiers