Maarten Breckx en vrouw Lies verwelkomen baby Georges

dinsdag 4 juni 2019
Foto: © Maarten Breckx/DPGMedia 2019

Opperste geluk ten huize Maarten Breckx. Het VTM NIEUWS-sportanker en zijn vrouw Lies Vandenberghe, nieuwslezers bij Qmusic en Joe, zijn op maandagochtend 3 juni de trotse ouders geworden van hun eerste kindje Georges.

Dat maakte Maarten zonet zelf bekend via zijn Instagram.


De kleine Georges stelt het opperbest, meet 51 cm en weegt 3,2 kg. Maarten is dan ook bijzonder trots op zijn vrouw en zoon. 'Georges is een prachtige kerel die maandagochtend rond 9u30 is geboren', klinkt het. 'Mama Lies heeft het fantastisch gedaan en ook Georges is in absolute bloedvorm. Dit is een uniek en onbeschrijflijk moment.'

Maarten en Lies zijn in de wolken met de komst van Georges en genieten de komende tijd volop van hun gezin. DPG Media, VTM Nieuws, Qmusic en Joe wensen hen van harte proficiat met hun kleine spruit.

Persbericht DPG Media

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers