Maak kennis met 'Taffy'!

zondag 14 juli 2019
Foto: © Media Tornado/ Boomerang 2019

Taffy, ook gekend als Scraggs, is een scherpzinnige, hongerige wasbeer die op straat leeft. Zijn plan is om de steenrijke Mrs. Muchmore te doen geloven dat hij een schattige kat is, in de hoop dat ze hem zal adopteren als haar nieuwe huisdier met bijhorende luxeleventje!

Niet iedereen is echter zo gemakkelijk te bedotten. Mrs. Muchmore trouwe hond Bentley doorziet Taffy’s bedrog meteen en doet er alles aan om hem te ontmaskeren.


Geïnspireerd door cartoonklassiekers zoals Tom & Jerry en Looney Tunes volgt deze splinternieuwe animatiereeks de avonturen van de sluwe wasbeer en de chaos die zich ontspint wanneer de rivalen elkaar bekampen in de luxueuze Muchmore Manor en daarbuiten.

'Taffy' is vanaf 15 juli om 8.45 uur elke dag te zien op Boomerang.

Persbericht Day One MPM
http://www.boomerangtv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers