Maak kennis met 'Taffy'!

zondag 14 juli 2019
Foto: © Media Tornado/ Boomerang 2019

Taffy, ook gekend als Scraggs, is een scherpzinnige, hongerige wasbeer die op straat leeft. Zijn plan is om de steenrijke Mrs. Muchmore te doen geloven dat hij een schattige kat is, in de hoop dat ze hem zal adopteren als haar nieuwe huisdier – met bijhorende luxeleventje!

Niet iedereen is echter zo gemakkelijk te bedotten. Mrs. Muchmore trouwe hond Bentley doorziet Taffy’s bedrog meteen en doet er alles aan om hem te ontmaskeren.


Geïnspireerd door cartoonklassiekers zoals Tom & Jerry en Looney Tunes volgt deze splinternieuwe animatiereeks de avonturen van de sluwe wasbeer en de chaos die zich ontspint wanneer de rivalen elkaar bekampen in de luxueuze Muchmore Manor en daarbuiten.

'Taffy' is vanaf 15 juli om 8.45 uur elke dag te zien op Boomerang.

Persbericht Day One MPM
http://www.boomerangtv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers