Maak kennis met 'Taffy'!

zondag 14 juli 2019
Foto: © Media Tornado/ Boomerang 2019

Taffy, ook gekend als Scraggs, is een scherpzinnige, hongerige wasbeer die op straat leeft. Zijn plan is om de steenrijke Mrs. Muchmore te doen geloven dat hij een schattige kat is, in de hoop dat ze hem zal adopteren als haar nieuwe huisdier met bijhorende luxeleventje!

Niet iedereen is echter zo gemakkelijk te bedotten. Mrs. Muchmore trouwe hond Bentley doorziet Taffy’s bedrog meteen en doet er alles aan om hem te ontmaskeren.


Geïnspireerd door cartoonklassiekers zoals Tom & Jerry en Looney Tunes volgt deze splinternieuwe animatiereeks de avonturen van de sluwe wasbeer en de chaos die zich ontspint wanneer de rivalen elkaar bekampen in de luxueuze Muchmore Manor en daarbuiten.

'Taffy' is vanaf 15 juli om 8.45 uur elke dag te zien op Boomerang.

Persbericht Day One MPM
http://www.boomerangtv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers