Lingerie-ontwerpster Murielle Scherre naar JIM!

donderdag 7 juni 2007

Murielle Scherre presenteert deze zomer het nieuwe programma Sexy Summer op JIM! Het programma wordt inhoudelijk ondersteund door Sensoa. In Sexy Summer zal Murielle mythes rond seks ontkrachten.

D


e bekende lingerieontwerpster van La Fille D'O staat erom bekend te weten wat ze wil en geen blad voor de mond te nemen.  Daarom is ze ook de geschikte persoon om een programma rond seksuele taboes te presenteren.  Ze zal in haar eigen stijl met jongeren de seksuele onderwerpen bespreekbaar maken in panelgesprekken en ze gaat ook on the field om reportages te draaien.

"Ik kijk ernaar uit om een programma maken vanuit de buik zonder een aaneenschakeling van sensationele buitenbeentjes.  Ik wil een beeld geven over seks die gewone mensen hebben of zouden willen hebben, genoeg praatjes over parenclubs en vibrators." aldus Murielle.

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers