Latin Night nekt Elodie Ouedraogo in 'Dancing With The Stars'

vrijdag 16 november 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Het begint een trend te worden: wanneer de partner niet aanwezig is, valt de danser af in 'Dancing With The Stars'. Vorige week overkwam het Fabrizio en nu mocht het ook voor Elodie Ouedraogo niet zijn vanavond tijdens de Latin Night.

Haar man Jeroom kon er niet bij zijn en Elodie slaagde er niet in om met een paso doble het vuur aan de schenen te leggen van de concurrentie. Ook de jury en de kijkers kon ze onvoldoende overtuigen van haar danskunsten. De Olympisch kampioene danste samen met haar danspartner Sander op 'Natural' van Imagine Dragons en kreeg van de jury een score van 26. Elodie voegt zich zo bij de andere afvallers: Sien Eggers, Peter Van Asbroeck en Fabrizio.

Elodie Ouedraogo: 'Het was ongelooflijk spannend vandaag, het kon echt iedereen overkomen ... Natuurlijk is het jammer, maar je mag nooit vergeten waarom je deelneemt aan het programma. Zo ben ik bijvoorbeeld heel blij dat ik mijn danspartner Sander heb leren kennen (lacht)!'

Het dansavontuur van Elodie begon met een valse start: tijdens de voorbereidingen voor de eerste show liep ze een ‘haarlijnscheur’ op in haar onderste rechterrib. Daardoor moest ze onmiddellijk alle repetities stopzetten en ook de show zelf kwam voor haar te vroeg. Ingetapet aan de rib kon ze nog doorzetten met telkens een aangepaste dans op maat van haar blessure. Maar er wordt gedanst op het scherpst van de snee en haar blessure in combinatie met het hoge dansniveau bleek een horde die ze niet kon overwinnen. Elodie danste tijdens de wedstrijd ook de benen van onder haar lijf met een jive, een freestyle en een Weens Wals.

Kat Kerkhofs stal deze aflevering opnieuw de show. Het werd erg heet in de studio toen Kat en Nick zich lieten leiden door de Argentijnse tango. De jury was laaiend enthousiast en daar hadden ze heel wat punten voor over: 35.

'Dancing With The Stars', elke vrijdag om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers