Lars gaat in 'Familie' op de knieŽn voor zijn 'liefde'

donderdag 10 januari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Na de spanning en de intriges van de voorbije dagen, waait er vanavond een romantische wind door 'Familie'. De aflevering eindigt immers met een onverwacht huwelijksaanzoek.

Wat aanvankelijk een 'welkom terug'-feestje voor Véronique (Sandrine André) leek te zijn, blijkt een doordacht plan van Lars (Kürt Rogiers) om zijn 'Liefde' - zoals hij haar in de reeks noemt - ten huwelijk te vragen. 'Ik heb u de laatste maanden veel moeten missen en dat was niet makkelijk', klinkt het in de slotscène. 'Maar het heeft me wel doen beseffen dat jij de vrouw van mijn leven bent. Dat er niemand op deze wereld mij gelukkiger maakt dan jij. Trouw met mij.' Waarna Lars voor het oog van alle genodigden op de knieën gaat voor Véronique. Luiden de huwelijksklokken binnenkort opnieuw in 'Familie'?


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al beloofd is aan een corrupte Romeinse senator en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten, beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien.

'Pompeii', film uit 2014 om 20.35 uur op VIER.

Dossiers