Lars gaat in 'Familie' op de knieŽn voor zijn 'liefde'

donderdag 10 januari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Na de spanning en de intriges van de voorbije dagen, waait er vanavond een romantische wind door 'Familie'. De aflevering eindigt immers met een onverwacht huwelijksaanzoek.

Wat aanvankelijk een 'welkom terug'-feestje voor Véronique (Sandrine André) leek te zijn, blijkt een doordacht plan van Lars (Kürt Rogiers) om zijn 'Liefde' - zoals hij haar in de reeks noemt - ten huwelijk te vragen. 'Ik heb u de laatste maanden veel moeten missen en dat was niet makkelijk', klinkt het in de slotscène. 'Maar het heeft me wel doen beseffen dat jij de vrouw van mijn leven bent. Dat er niemand op deze wereld mij gelukkiger maakt dan jij. Trouw met mij.' Waarna Lars voor het oog van alle genodigden op de knieën gaat voor Véronique. Luiden de huwelijksklokken binnenkort opnieuw in 'Familie'?


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Kapitein Sullivan gaat verder met zijn pogingen om het politie- en het brandweerdepartement nader tot elkaar te brengen. Ben en Miranda hebben een eerlijk gesprek over hun huwelijk waardoor Miranda een moeilijke beslissing neemt.

'Station 19', om 21.25 uur op VIJF.

Dossiers