Lars gaat in 'Familie' op de knieŽn voor zijn 'liefde'

donderdag 10 januari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Na de spanning en de intriges van de voorbije dagen, waait er vanavond een romantische wind door 'Familie'. De aflevering eindigt immers met een onverwacht huwelijksaanzoek.

Wat aanvankelijk een 'welkom terug'-feestje voor Véronique (Sandrine André) leek te zijn, blijkt een doordacht plan van Lars (Kürt Rogiers) om zijn 'Liefde' - zoals hij haar in de reeks noemt - ten huwelijk te vragen. 'Ik heb u de laatste maanden veel moeten missen en dat was niet makkelijk', klinkt het in de slotscène. 'Maar het heeft me wel doen beseffen dat jij de vrouw van mijn leven bent. Dat er niemand op deze wereld mij gelukkiger maakt dan jij. Trouw met mij.' Waarna Lars voor het oog van alle genodigden op de knieën gaat voor Véronique. Luiden de huwelijksklokken binnenkort opnieuw in 'Familie'?


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Josť De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers