Kwart miljoen Telenet Digital TV klanten

maandag 5 februari 2007

Telenet kondigde maandag aan dat het de kaap van de 250.000 digitale televisieklanten heeft overschreden. Dit succes is mede te verklaren door de geslaagde eindejaarscampagne. Tegelijkertijd meldt Telenet dat het eind januari een succesvolle software release heeft doorgevoerd die zowel de Digicorder als de Digibox performanter maakt.

"


Een mooi resultaat, zeker als je er ook rekening mee houdt dat deze resultaten geboekt worden in twee derde van Vlaanderen" voegt Jo Van Gorp, Executive Vice President Residential Marketing bij Telenet daar aan toe. "We zien nu dat interactieve digitale televisie goed op weg is om door te breken bij het grote publiek".

Eind januari voerde Telenet ook een succesvolle software release door die vooral de performantie van de Digibox en Digicorder verhoogde. "Het opstarten van applicaties vanuit stand-by, het zappen en de start-up tijd van de elektronische programma gids zijn door deze release veel sneller geworden" beklemtoont Jan Vorstermans, Executive Vice President Technology & Infrastructure Management bij Telenet. "wij blijven innoveren en daarvoor doen wij geregeld releases van nieuwe software die wij via de kabel op de settopboxen van onze digitale televisieklanten binnenbrengen".

Persbericht Telenet
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers