Kijkcijfers: zomerprogramma's van VTM scoren!

woensdag 13 juni 2007

'Telefacts Zomer', het zomerse actualiteitenmagazine van de VTM Nieuwsdienst, heeft gisteren, dinsdag 12 juni, een prima start genomen. Er waren 752.000 kijkers, wat goed was voor een marktaandeel van nagenoeg 34% in de doelgroep van VTM (VVA 18-54).

O


ok de nieuwe Amerikaanse advocatenserie van VTM, 'Shark', maakt een opgemerkte entree met bijna 375.000 kijkers en een marktaandeel van 27,3%. Dat is zeer goed voor een buitenlandse serie, die in Vlaanderen nog niet bekend was, maar in de Verenigde Staten hoge toppen scheert.

De kijkcijfers van de docuserie 'Schildestrand' zitten in de lift. De tweede aflevering, die gisteren werd uitgezonden, trok 50.000 kijkers meer dan de eerste. Er keken nu 652.000 Vlamingen (marktaandeel: 29,3%).

En op de moeder van alle Vlaamse soaps komt zeker nog geen sleet. 'Familie' was gisteren nog maar eens het best bekeken programma met 775.000 kijkers en een marktaandeel van 35,5%.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers