Kijkcijfers: vrouwenzender TLC breekt week- en dagrecord

dinsdag 13 augustus 2019

TLC scheert hoge toppen in juli met een recordweek n een recorddag. In week 30 behaalde de vrouwenzender een stevig marktaandeel van 3.8% op de doelgroep vrouwen 18-44 met als absolute uitschieter vrijdag 26 juli.

Op die dag piekte het marktaandeel naar maar liefst 6%, een ongezien hoog cijfer voor TLC. Dat succes is onder andere te danken aan het veelbesproken programma '90 Day Fiancé: Happily Ever After'. De show bracht de best bekeken aflevering ooit op TLC met zich mee.


In augustus blijft de zender inzetten op lokale formats zoals al het vierde seizoen van 'Say Yes To The Dress Benelux' met stylist en presentator Fred Van Leer en het vijfde seizoen van 'Louisa & Rowan: Onze Transgenderliefde'.

Persbericht SBS Belgium

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Streetdancer Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren. Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam-wedstrijd.

'Step Up 3D', film uit 2010 met oa. Rick Malambri en Sharni Vinson, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers